Zadzwoń: 662 279 099
Produktów w koszyku: 0
Przejdź do koszyka
  • Strona główna  |  
  • O nas  |  
  • Historia Sera Parmezan  |  
  • Właściwości zdrowotne  |  
  • Często zadawane pytania  |  
  • Sklep internetowy  |  
  • Kontakt

O nas

Od szeregu lat zajmujemy się w Polsce handlem i gastronomią. To sprawiło, że podróże po Europie znaczą dla nas głównie odkrywanie niesamowitego świata narodowych kuchni i niepowtarzalnych lokalnych produktów. We Włoszech stałym punktem naszych wizyt były odwiedziny u producentów Parmigiano-Reggiano, który w Polsce najczęściej zastępowany jest, ze względu na zbyt wysoką cenę, tanimi substytutami. Stąd był już tylko krok, by dzięki latom doświadczeń i osobistym kontaktom z producentami ominąć pośredników i dostarczyć polskim odbiorcom najlepsze Parmigiano-Reggiano za przystępną cenę.

Kilkuletnie poszukiwania pozwoliły nawiązać współpracę z wiodącą w wytwarzaniu sera Parmigiano Reggiano rodziną mleczarnią BONAT nagrodzoną wieloma prestiżowymi wyróżnieniami w szczególności certyfikatem jakości za ser o okresie dojrzewania 28 miesięcy.



Mleczarnia BONAT szczególną wagę przywiązuje do bio-produkcji sera. Stąd warunki chowu i żywienia mlecznych krów spełniają najwyższe standardy. Czystość traw i środowiska jest gwarancja najwyższej jakości mleka przeznaczonego do produkcji najlepszego Parmigiano Reggiano.

  • Dostawa i płatność
  • Aktualne promocje
  • Regulamin sklepu

Jesteśmy do Państwa dyspozycji od poniedziałku do piątku w godzinach 9:00 - 20:00.

Hurtownia parmezanu | Importer parmezanu | Często zadawane pytania

  • Przepisy z parmezanem
  • Sklep internetowy
  • O nas
  • Kontakt ze sklepem