Zadzwoń: 662 279 099
Produktów w koszyku: 0
Przejdź do koszyka
  • Strona główna  |  
  • O nas  |  
  • Historia Sera Parmezan  |  
  • Właściwości zdrowotne  |  
  • Często zadawane pytania  |  
  • Sklep internetowy  |  
  • Kontakt

Przepisy z parmezanem

Tagliatelle z cukinią i łososiem

makaron tagliatelle
100 g wędzonego łososia
200 ml śmietany
100 g tartego Parmigiano Reggiano 16 m-cy
1 cukinia
sól, pieprz
2 łyżki koperku
Makaron ugotuj wg przepisu na opakowaniu.
Cukinię posiekaj na plasterki i przez 3 minuty gotuj na parze. Śmietanę i Parmigiano Reggiano podgrzej do momentu, aż ser się roztopi. Dodaj wtedy cukinię i łososia pokrojonego na drobne kawałki, gotuj przez ok. 5 minut. Dodaj koperek, posól i popieprz. Makaron wymieszaj z sosem i posyp Parmgiano Reggiano. Podawaj.

  • Dostawa i płatność
  • Aktualne promocje
  • Regulamin sklepu

Jesteśmy do Państwa dyspozycji od poniedziałku do piątku w godzinach 9:00 - 20:00.

Hurtownia parmezanu | Importer parmezanu | Często zadawane pytania

  • Przepisy z parmezanem
  • Sklep internetowy
  • O nas
  • Kontakt ze sklepem