Tagliatelle z cukinią i łososiem
makaron tagliatelle
100 g wędzonego łososia
200 ml śmietany
100 g tartego Parmigiano Reggiano 16 m-cy
1 cukinia
sól, pieprz
2 łyżki koperku
Makaron ugotuj wg przepisu na opakowaniu.
Cukinię posiekaj na plasterki i przez 3 minuty gotuj na parze. Śmietanę i Parmigiano Reggiano podgrzej do momentu, aż ser się roztopi. Dodaj wtedy cukinię i łososia pokrojonego na drobne kawałki, gotuj przez ok. 5 minut. Dodaj koperek, posól i popieprz. Makaron wymieszaj z sosem i posyp Parmgiano Reggiano. Podawaj.
Jesteśmy do Państwa dyspozycji od poniedziałku do piątku w godzinach 9:00 - 20:00.
Hurtownia parmezanu | Importer parmezanu | Często zadawane pytania